image description image description image description image description

Sluit je aan bij GroeneKerken

 

Ontvang het StartpakketAfbeelding Startpakket

Vul onderstaand formulier in en ontvang gratis het Startpakket GroeneKerken om stap voor stap een groene kerk te worden.
Kies een thema dat jij belangrijk vindt en ga daarmee aan de slag in jouw kerk.

Na het invullen van je gegevens ontvang je het startpakket in je mailbox. Ook krijg je elke maand onze digitale nieuwsbrief, met inspiratie, tips en een overzicht van het nieuws, de nieuwe groene kerken en groene activiteiten.

Laat zien dat ‘groen’ ertoe doet

Onze ervaring is dat er vanzelf meer ideeën ontstaan wanneer je enthousiast bent en meer mensen bij jouw idee betrekt. Wanneer de kerkraad betrokken is, jullie samen hebben besloten elk jaar een duurzame stap te zetten en jullie als kerk al een aantal duurzame stappen hebben gezet, kun je je kerk aanmelden als groene kerk.

Vervolgens kun je voor 54 euro een duurzaam geproduceerd bordje bestellen om kenbaar te maken dat jullie deel uit maken van het GroeneKerkennetwerk. Door je aan te sluiten bij GroeneKerken laat je zien dat je op weg bent en kom je via activiteiten van GroeneKerken in contact met andere geloofsgemeenschappen, want samen kom je verder.

Deel worden van het netwerk van GroeneKerken is kosteloos.