Protestantse Gemeente Berltsum

Protestantse Gemeente Berltsum

schepping en natuur schepping en natuur
geloof en inspiratie geloof en inspiratie
omgaan met geld omgaan met geld check
beleid en aanpak beleid en aanpak check
bewust inkopen doen bewust inkopen doen

De lampen van de grote kroonluchter in de Koepelkerk zijn vervangen door LED verlichting.

Plan ontwikkelen en uitzetten in het komende beleidsplan voor 6 jaar om de gebouwen van de gemeente duurzamer te maken, energie besparen, beleggingen wellicht groener beleggen.

Onder leiding van de kerkrentmeesters is samen met de aangemelde vrijwilligers de werkgroep Groene Kerk opgericht. Deze komt binnenkort bijeen om een plan van aanpak vast te stellen en prioriteiten vast te stellen.

De Koepelkerk wordt straks geheel verlicht met LED verlichting. De uitvoering vindt op korte termijn plaats. Dit besluit is voorbereid door de commissie Groene Kerk en is de eerste grote mijlpaal voor de verdere vergroening van de gemeente.

Contact met Protestantse Gemeente Berltsum

Kleasterdyk 3a