Open Haven Zeewolde

Beheer Commissie Open Haven Zeewolde. Het kerkcentrum Open Haven biedt dan ruimte aan de Protestantse Gemeente Zeewolde, (PGZ) de R.K. Parochie ‘Sterre der Zee’, de Vrijzinnige Geloofsgemeenschap Flevoland (VGF) en Christen Gemeente Zeewolde.

schepping en natuur schepping en natuur
geloof en inspiratie geloof en inspiratie
omgaan met geld omgaan met geld check
beleid en aanpak beleid en aanpak check

We hebben al een aantal duurzame stappen genomen en hebben het voornemen daar de komende tijd mee door te blijven gaan, zoals: Spaarlampen, LED verlichting, beweging-schakelaars, In ontwikkelingslanden steunen de kerken projecten voor verbetering van de leefomstandigheden van de bevolking, Draagvlak binnen gemeente vergroten door voorlichting te geven over verduurzaming, Duurzaamheid heeft een vaste plaats op de agenda van de Beheer Commissie Open Haven.

We gaan duurzaamheid in eerste instantie vastleggen in een beleidsplan en plan van aanpak voor de komende jaren. Zonnepanelen te plaatsen, duurzaam in te kopen mbt schoonmaakartikelen, horeca, etc en omgaan met financiën behoren tot de duurzaamheidsmaatregelen die we in 2020 willen gaan inzetten.

Contact met Open Haven Zeewolde

Kerkplein 8