As Soennah Moskee in Den Haag

Een geloofgemeenschap in Den Haag.

We vinden zorg voor de Schepping erg belangrijk. Een duurzame samenleving is van belang ook voor de toekomst van onze kinderen.

Stichting as-Soennah is op 5 februari 1990 opgericht door een groep jonge moslims. De stichting heeft ten doel het verwerven, ter beschikking stellen en onderhouden van gebedsruimten en activiteiten- en begeleidingscentra ten behoeve van moslims, het begeleiden van moslims op het gebied van intermenselijke relaties, het geven van onderwijs en het organiseren van culturele activiteiten voor mannen, vrouwen en kinderen, het organiseren van traditionele feesten voor in Nederland wonende moslims en begeleiding aan personen, op religieus, maatschappelijk en cultureel gebied.

schepping en natuur schepping en natuur
geloof en inspiratie geloof en inspiratie
omgaan met geld omgaan met geld
beleid en aanpak beleid en aanpak check

Bewust inkopen doen.

We hebben Led verlichting

Radiatoren vervangen door vloerverwarming.

We monitoren stookgedrag.

We hebben bewegingssensoren op verlichting in o.a. ruimte voor rituele wassing

We gebruiken FSC papier voor de printer

We hebben een HR Ketel

Iman preekt over de zorg voor de schepping en ook in de Koranlessen aan de jeugd wordt er aandacht aan besteed.

Met elkaar in gesprek naar verbetering van duurzaamheid. Onderzoek naar aanschaf zonnepanelen. Op jaarlijkse markt aandacht voor duurzaamheid.

Contact met As Soennah Moskee in Den Haag

Fruitweg 5