Handleiding voor ‘Luid uw klok voor het klimaat’

Posted on 29/11/18

Groene kerken steunt het initiatief om 1 december de noodklok te luiden voor het klimaat! Eerder bericht over de actie.

Greenpeace meldt ons dit:

We tellen nu al meer dan 275 deelnemers, een overweldigend succes! Het laat de Nederlandse betrokkenheid met het klimaat zien! Met spanning kijken we naar de eindstand: halen we de 300?! Ons team en heel veel mensen in het land zijn druk met de laatste loodjes. Prachtig om de eerste foto’s en lokale persaandacht binnen te krijgen! Beijk ook deze impressie van het concert dat op het Carillon van de Grote Kerk in Enschede zal plaatsvinden. Samen doen we een oproep voor het klimaat die nagalmt door het hele land!

Hier kunt een handleiding voor deelnemen aan de actie bekijken. U kunt nog steeds aansluiten.

Eerder bericht over de actie.

Back to news