Webinar Omgaan met geld

Groenekerkenavond Omgaan met geld

In deze webinar staan we stil bij het thema Omgaan met geld. Hoe kan kerkelijk (spaar)geld aan het werk worden gezet voor een meer duurzame en rechtvaardige wereld?

We staan stil bij vragen als: waarom is dit een thema voor een kerk, welke dilemma’s spelen er op het gebied van geldbeheer? Welke duurzame keuzes kan je nemen en waarom?

We luisteren naar een lezing van een expert op dit gebied: Koert Jansen. Hij is werkzaam als relatiebeheerder duurzaam vermogensbeheer bij de PKN en als directeur vanĀ De Nieuwe Beurskoers.

Maar er is ook veel ruimte om vragen te stellen en ervaringen te delen. We hopen dat je met tips en inspiratie naar je eigen kerk kan na deze webinar!

Starttijd: 19:30

Eindtijd: 22:00

Deze webinar wordt online gegeven, na aanmelding ontvangt u een week van te voren via de e-mail de inlogggevens.

Online GroeneKerkenavond

dagen