INTRODUCTIE

Mooi dat jullie je als geloofsgemeenschap willen inzetten voor de een duurzame maatschappij! Doordat jullie je aansluiten bij het netwerk van groene kerken, laten jullie zien dat het ertoe doet hoe we als kerk denken, handelen en consumeren. In het netwerk inspireren en helpen we elkaar, op weg naar een duurzame, eerlijke en groene kerk.

Wanneer je de gegevens in de volgende stappen hebt ingevuld, maken wij een pagina voor jullie aan en verschijnt jullie verhaal op www.groenekerken.nl/kerken. Ook ontvang je een weblink, waarmee je het GroeneKerkenbordje kunt bestellen, om in of rondom jullie gebouw op te hangen.

LET OP:

  • De bedoeling is dat andere (groene) kerken een indruk krijgen van wie jullie zijn en wat jullie doen.
  • Je kunt niet vooruit of terug bladeren tussen de stappen die nu gaan volgen, dus vul alles in een keer zo goed mogelijk in.
  • Bij de volgende stap vragen we om jullie gegevens. We raden aan om hierbij een algemeen e-mailadres in te vullen, en niet jouw persoonlijke e-mailadres. Zo blijft jullie groene werkgroep bereikbaar in de toekomst
  • Ook vragen we om foto van je kerkgebouw te uploaden. Zet zo’n foto alvast klaar voordat je doorgaat met het invullen van het formulier.

Loop je vast of heb je juist een goede ervaring opgedaan? Laat het ons weten via het contactformulier.

Een hartelijke groet van het GroeneKerkenteam,
Kerk in Actie en Maatschappij van Welstand