Samenwerking Islamitische Stichting Nederland (ISN) met Tear en Kerk in Actie

Centrum Moskee 8 juli 2016Op vrijdagmiddag 8 juli 2016 werd in de Centrum Moskee in Deventer een samenwerkingsovereenkomst getekend die ervoor moet zorgen dat het aantal ‘groene moskeeën’ zal toenemen en plaatselijke kerken en moskeeën elkaar makkelijker gaan vinden bij het zorgen voor de schepping. TV Oost besteedde in haar nieuwsprogramma aandacht aan de ondertekening. Kijk vanaf minuut 16:38.

De tekst van de overeenkomst kunt u hier vinden. Voorafgaand aan de ondertekening werd in de moskee een korte preek gehouden over geloof en duurzaamheid.

U vindt hier de Nederlandse tekst van de preek. Deze preek werd tegelijkertijd in de 143 moskeeën die bij ISN aangesloten zijn, voorgelezen. Samenwerking ISN Tear en Kerk in Actie