Protestantse Gemeente Naaldwijk

Wie zijn wij

Onze gemeente telt 2.900 leden en is veelkleurig. Van behoudend tot vrijzinnig; zoekers, doeners en denkers. Er is bij volledige bezetting een team van drie fulltime predikanten. Wij willen een open en gastvrije geloofsgemeenschap zijn, waarin mensen getuigen van het geloof, de hoop en de liefde die hen vanuit het christelijk geloof beweegt. Een gemeenschap die zichtbaar aanwezig is in de samenleving voor alle mensen die op zoek zijn naar zingeving en voor alle mensen die aandacht en zorg nodig hebben.

• Twee gemeenteleden zijn betrokken bij de voorbereiding van de Groene Loperdienst
  • We hebben al berekend wat de CO2 uitstoot van onze kerk is
  • De 3 predikanten verlenen hun medewerking van harte

• Zo veel mogelijk enthousiasme aanwakkeren bij gemeenteleden om duurzaamheid breed en vooral klimaatverandering op de agenda te houden!
  • Op 3 mei trappen we af met een “Groene loper dienst” die geheel in het teken van duurzaamheid zal staan
  • Er zal een klein groepje mensen actief blijven om alle manieren van verduurzamen onder de aandacht te brengen

schepping en natuur schepping en natuur check
omgaan met geld omgaan met geld check