Casella in Hilversum sluit zich aan bij netwerk groene kerken

Casella, een religieuze gemeenschap van de zusters Augustinessen van Monica, heeft zich aangesloten bij het netwerk GroeneKerken.

Deze leefgemeenschap biedt een open huis aan met name  jonge mensen, die op zoek zijn naar stilte en verdieping. Het is een nieuwe invulling van hun klooster met boerderij in Hilversum. De verbouwde boerderij is gastenhuis, de hooiberg stiltecentrum, de wagenschuur gebedsruimte en op de plek van de stallen staat een nieuw klooster voor  kleine onze gemeenschap van  4 zusters Augustinessen van Monica en een (geassocieerde) vrouw die meeleeft. Deze leefgemeenschap staat ook open voor andere vrouwen en mannen.

Laat je inspireren door ons nieuwe lid, bijvoorbeeld met hun wekelijkse woorden ter inspiratie, bijvoorbeeld deze:

casella.foto

Ook kan je bij hen een labyrint lopen en bijvoorbeeld reflecteren over jouw weg in het leven. Voor meer info, bekijk dan dit filmpje